Teszt 2 áéőúű

MINDEN HÁZBÓL "OTTHON"-T!

Az otthon egy egészen különleges hely, ahol kényelmesen és nyugodtan élhetünk. Ahol megpihenhetünk szeretteink, családunk körében. Biztonságban tudhatjuk magunkat és mindazokat, akik fontosak számunkra. Ehhez ma már nem kell nélkülöznünk a technika hasznos és kellemes vívmányait! 

A 80 év óta ismert és alkalmazott villanyszerelési technikát lassan felváltó épületautomatizálási megoldások egyszerre jelentik a biztonságot, kényelmet és az energia-megtakarítást. Vezérelheti a lakás elektromos berendezéseit (világítás, árnyékolástechnika, fûtés, hûtés, híradástechnika, stb.) tetszôlegesen, akár függetlenül egymástól, akár csoportosan. Elképzeléseinek semmi sem szabhat határt, otthona teljesíti kívánságait. Moduláris felépítésének és az eszközök közötti buszos kommunikációnak köszönhetôen bármikor könnyen módosítható és tovább bôvíthetô.

Komplett épületautomatizálási rendszereink mellett világításvezérlo rendszerek, Vezeték nélküli vezérlôrendszerek (rádiófrekvenciás kapcsolóeszközök), professzionális hang- és képelosztó rendszerek, Videó kaputelefonok és hagyományos elektromos szerelvények (kapcsolók) szerepelnek kínálatunkban. A technika kiforrott és arra vár, hogy megismerjék! Segítségével egy rendszerben vezérelheti mind a világítást, a függönyöket, a nyílászárókat, redônyöket, a fûtést, a hangtechnikai eszközöket, elektromos berendezéseket, videórendszereket valamint a betörésjelzô/tûzjelzô rendszereket is! Munkánk kiterjed a megtervezendo épület iránt támasztott igények felmérésére, a ház elektromos rendszerével kapcsolatos tanácsadásra, a rendszer tervezésére, telepítésére és karbantartására. hangtechnikai eszközök, elektromos berendezések, videórendszerek, és betörésjelzô/tûzjelzô rendszerek funkcionális integrálása.

Teszt 2 áéőúű 

Nincs termék a kategóriában.