Cégünk családi vállalkozás, mely édesapánk festői szaktudásával kezdte el működését 1996-ban. Az első üzletünk megnyitásával már rögtön a kezdetektől azon fáradoztunk, hogy a vásárlók számára megfelelően nagy kínálatot tudjunk biztosítani  minőségi tapétákból korrekt árakon. Kínálatunk az elmúlt több, mint 20 évben pedig folyamatosan bővült, így jelenleg -  Magyarországon egyedülálló módon - több, mint 40.000-féle minőségi tapétából választhat, az aki bejön hozzánk.

2002- ban tovább bővültünk és megnyitottuk Kecskeméti szaküzletünket is, ahol már nem csak tapétákkal várjuk Önöket. Termékeink köre kibővült stukkókkal, szőnyegekkel, vinyl padlókkal, lámpákkal, design használati tárgyakkal. Emellett pedig épületautomatizálással is foglalkozunk. Forgalmazzuk és személyre szabottan programozzuk is az intelligens otthon rendszereket.

2008-ban megnyílt szegedi szalonunk is ugyanezzel a termékkörrel.

Vállalatunk továbbra is családi vállalkozásként működik a teljes a család bevonásával szívvel-lélekkel. Éppen ezért mindig nagy hangsúlyt fektetünk a személyes és szakszerű tanácsadásra. Forduljon hozzánk bizalommal!

Sok szeretettel várjuk Önöket bármelyik szaküzletünkben!